Se mere information om reklame banner
Algedræberen
bil til hjem side-69cb0b79171acf7a04102d0d3f9d911d.PNG

Hvorfor Algebehandling?

Det er vigtigt at forebygge skader på tag ved at få foretaget algebehandling. Skaderne opstår primært pga. frostsprængninger og pynter ikke ligefrem. Algebehandling kan af professionelle foretages hurtigt og effektiv og er god investering hvis dit tag skal holde længere.

Hos Algedræberen bestræber vi os på at levere et seriøst stykke fagligt arbejde kombineret med god kundeservice.

Vores mål er at yde den bedst mulige faglige/praktiske rådgivning om vor behandling. På den måde sikrer vi, at De får nøjagtig den løsning, som De har behov for hverken mere eller mindre.

Alger nedbryder dit tag lige så langsomt - alger lever nemlig af de enzymer og kemikalier, som er i enhver tagbelægning. Udover at nedbryde dit tag, rodfæster algen sig i revner og sprækker i taget og derved dannes små utætheder, som kan medføre dannelsen af frostsprængninger som kan ende med svamp og råd i tagkonstruktionen.

Disse skader dækkes ikke af bygningsforsikringen, da skaderne jo som oftest er opstået langsomt gennem tiden. Forsikringsselkabet vil betegne disse skader som "manglende vedligeholdelse", som er ens eget ansvar.

Algedræberen sprøjter en special væske på taget,som slår alle algerne/mos ihjel.

Når først algerne/mos er væk, er basis for nye algedannelser minimeret, dels fordi algesporerne, som er i luften, ikke længere har noget at hage sig fast i, når de lander på taget og derfor bliver skyllet væk ved næste regnskyl, dels at de nu døde alger har fjernet de stoffer i tagbelægningen, som algerne normalt lever af.

Et vigtigt spørgsmål er naturligvis:

Hvor længe er algebehandlingen af taget effektiv?

Svaret herpå er, at alting, uanset hvor grundig man end har været, naturligvis bliver snavset igen efter rengøring. Og alger vender selvfølgelig også tilbage på et tidspunkt. Holdbarheden af behandlingen er derfor afhængig af, hvor udsat taget er for algesporer.

Der for tilbyder AlgeDræberen at lave en service aftale om et fast tjek af taget, så er du fri for selv at holde øje med algerne

Firma/Forening:
Algedræberen
Adresse:
Åløkken 42
Tlf.nr.:
70201844
Kontakt Email:
kontakt@algedraeberen.dk
Hjemmeside:
http://www.algedræberen.dk

Kategori:
Erhverv