Hardware til private og erhverv

Side 1 af 55  > >>

Biblioteket rykker udenfor i hele uge 27

Fortvivl ikke, hvis du når ud til badesøen v. Anes Høj og opdager, at du har glemt noget at læse i. I uge 27 står et lille biblioteksskab klar til fri afbenyttelse i sommervarmen på parkeringspladsen ved badesøen. Bøgerne er doneret af diverse forlag og skal ikke udlånes først, men sæt dem gerne tilbage, når du er færdig med at læse. I uge 28 rejser skabet videre til Faaborg Havnebad.

 

Kirkeløbet 2019 - Årslev Sognehus t/r - lørdag 1/6 kl. 10.00

Kirkeløbet for alle - løbere og gående - en rute på 4,6 km. - start kl. 10.00 ved Sognehuset Gl. Byvej 28 A, Årslev - turen går ad kirkestien, forbi Sdr. Højrup Kirke og ad Lensvej tilbage til Sognehuset. Lidt at spise og en forfriskning efter løbet. Deltagelse er gratis, men der anmodes om tilmelding til: jesperingeman@gmail.com

 

Sang-time i Årslev Kirke torsdag 23. maj kl. 17-18

En sangtime i kirken med nye salmer, fra det nye salmebogs-tillæg '100 salmer'.
Kom og oplev nogle af de nyeste danske salmer. Disse år bliver der skrevet mange nye salmer, af mange forskellige salmedigtere.
Sangtimen er led i et salme-projekt, som løber over hele året i de midtfynske kirker, med en månedlig sangtime på skift mellem kirkerne, og foredrag ved salmedigtere. Man kan frit deltage i enkeltarrangementer. Kom endelig og syng med - fri adgang.

 

Valgaften Tirsdag d. 21.maj kl. 19 - 21


Velkommen til valgaften på Husmandsstedet.


Tirsdag d. 21.maj kl. 19 - 21 kan du møde kandidater der stiller op til valget til Europa Parlamentet samt kandidater der stiller op til Folketingsvalget.


Aftenens hovedemner er: Klima, Velfærd, Danmark i Europa


Du kan møde:
Europa Parlementet:
Henrik Noes Piester- Venstre
Amalie Søgaard Nielsen-Radikale Venstre
Frederik Werner Kronborg-Enhedslisten
Pavia Jacobsen-Alternativet


Folketinget:
Kim Aas- Socialdemokrati
Lene Gessø-Alternativet
Anne Skau Styrishave-Radikale Venstre
Jesper Kiel-Enhedslisten
Jonas Simonsen-Liberal Alliance
Dennis Ørsted Petersen-SF
René Jørgensen-Dansk Folkeparti
Aftenens ordstyrer er Tim Visti fra Fyens Stiftstidende.
Send gerne spørgsmål i forvejen til: schepel@mail.dk


Vi ser frem til en berigende aften.

Stille-gudstjeneste - Årslev Kirke torsdag 16. maj kl. 17.30

En kort, meditativ gudstjeneste, med orgelmusik, salmer, tekstlæsning, stilhed, bøn og velsignelse.

Der vil være stilhed i kirken fra 17.15 med mulighed for lystænding, samt i forlængelse af gudstjenesten.

En fredelig stund i hverdagen – for alle

Pasta-gudstjeneste i Sdr Højrup Kirke torsdag 9. maj kl. 17.00

Børne-gudstjeneste i Sdr. Højrup Kirke, torsdag den 9. maj kl. 17.00 – 17.45
med efterfølgende spisning i Forsamlingshuset, Sønder Højrupvejen 30
kl. 17.45 – 18.30.

Gudstjeneste i børnehøjde – med sang, bøn og fortælling. Spirekoret fra Broskolen deltager og synger nogle af deres sange.

Alle er velkomne, også unge, voksne, ældre – alene eller sammen med nogen. Deltagelse er gratis, tilmelding ikke nødvendig.

Pasta-gudstjenesterne er et tiltag i Årslev og Sdr Højrup kirker. De finder sted ca. en gang om måneden – vi holder dog sommerpause men er tilbage i oktober. Præst, menighedsråd og Borgerforeningen

På tur i forårsskoven den 25. april kl. 13.30

På tur i forårsskoven

Sognecafe torsdag den 25. april kl. 13.30

Vi mødes ved sognehuset kl. 13.30 og kører til Odense, ud til Kohaveskoven, hvor vi mødes med Poul Bjerregaard, som er uddannet skovtekniker, har været naturvejleder i Odense og nu også skriver naturklummer i Familiejournalen.
Vi kører sammen, så hvis I har bil og vil have nogle med i bilen, er det rigtig fint, vi skal nok finde plads til alle.
Gåturen er en rundtur på ca. 2 km. Vi kommer forbi den skovkirkegård, Odense Kommune har oprettet der. Der er ikke nogen grave at se, det er en del af konceptet.

Vi skal se en typisk gammel skov, der bliver dyrket naturnært. Der er et flot flor af anemoner på det tidspunkt. Både hvide og gule. Vi skal også se forskellen på skov, der er urørt af kreaturer og skov, der bliver afgræsset af køer, som man gjorde indtil 1805.

Tag lidt vand/drikkelse med til turen – menighedsrådet har brød med.

NB: der er ingen toiletter på ruten

Meditationskoncert den 25. april kl. 19.00

Torsdag den 25.4 kl. 19.00 i Årslev Kirke: Meditationskoncert med klaver, orgel og violin. Der lægges op til sindsro og eftertænksomhed, når Duo Alcea med violinist Agnes Hauge og kirkens organist Julie Brorsen spiller smuk og inderlig musik ved en meditationskoncert i Årslev Kirke. Her vil kirkerummet fyldes med stemningsfulde toner fra komponister som Fauré Massenet og Arvo Pärt, ligesom der også vil være et par velkendte danske sange imellem. Luk øjnene, glem alt om verden udenfor og lad musikken give plads til ro og fordybelse

 

Deltag i borgermøde om lokalplanerne 11. april kl. 19.00

Gymnastikskole i Årslev 3.-5. juli 2019

Er du mellem 5 og 11 år, og har du lyst til at lave gymnastik med en masse tons, tummel, fest og fart med højt humør? Så er gymnastikskolen i Årslev lige noget for dig! 3.-5. juli 2019

I sommerferien åbner vi Årslevhallen for spring og fede rytmer, hvor du kan opleve rigtig meget sammen jævnaldrene , der også synes, at gymnastik er rigtig sjovt.

Læs mere og tilmeld dig på: https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/201916556002?fbclid=IwAR0bo2Ln5Ql4826Nfar9a47ghY2dUyAmusi7ouGodKJVkinKsgZaFGCETmI