Hardware til private og erhverv

Side 1 af 48  > >>

Familie-gudstjeneste og juletræsfest i Sdr Højrup søndag 9/12 kl. 14.00

Familiegudstjeneste i Sdr Højrup Kirke kl. 14 og bagefter fra ca. kl. 15 den traditionelle juletræsfest i Forsamlingshuset, arrangeret af Borgerforeningen og menighedsrådet. Juletræsfesten byder på julesange, æbleskiver, dans om juletræet - og vi håber at julemanden kigger forbi med godteposer. Alle er velkomne!

 

Stille-gudstjeneste i Årslev Kirke torsdag 6. decvember kl. 17.30

En kort, meditativ gudstjeneste, med orgelmusik, salmer, tekstlæsning, stilhed, bøn og velsignelse. Der vil være stilhed i kirken fra 17.15 med mulighed for lystænding,
samt i forlængelse af gudstjenesten. En fredelig stund i hverdagen – for alle.

Julestue ved Lille Frøken Flora 2. december kl. 12-14

På søndag d. 2. december holder Lille Frøken Flora julestue i privaten på enggårdsvej 48 Sdr nærå fra 12-14.

Her vil stuen være pyntet med smukke dørkranse, adventskranse, juledekorationer og andre skønne julekreationer - gå efter duften af æbleskiver, gløgg og pebernødder.

Hele herligheden er naturligvis gratis, så tag din ven, veninde og nabo under armen, og så ses vi på søndag

Medlems-/Brugermøde Årslev Bibliotek Tirsdag 11. December kl. 19

I projektet “Fremtidens Forstad”, indgår biblioteket som en del af det nye torv mellem Polymeren og Broskolen. Måske bliver der på sigt tale om et “pædagogisk læringscenter”, hvor skolebiblioteket og det øvrige bibliotek smelter sammen. Det er de igang med i Broby. Derfor inviteres du til medlems-og brugermøde på Årslev Bibliotek Tirsdag 11. December kl. 19-21. Her kan du tale med et par lokalpolitikere og høre om deres visioner for byen. så kom og giv dit besyv med.

Vi håber på en livlig debat og har inviteret et panel bestående af: Steffen Jensen (A), medlem af kultur- og samfundsudvalget og Søren Hillers(B), leder af Pontoppidanskolen i Broby, hvor der er i gang med at udvikle et såkaldt “pædagogisk læringscenter”, hvor Broby skolebibliotek og det øvrige bibliotek smelder sammen. Du vil også møde vores nye bibliotekschef, Jesper Vognsgård. Vi håber at se rigtig mange mennesker. Så kom, stil spørgsmål og giv din mening til kende. der er fri entre og alle er velkomne. bestyrelsen byder på kaffe/te og en julesmåkage.

1. dec. Lucia-værksted

1. dec. Lucia-værksted:

Vi skal lave Lucia-kroner - og det er for ALLE! Piger, drenge, mænd, kvinder, børn, gamle (og dem midt i mellem), høje, lave, langt hår eller kort hår. Nemlig.

I forbindelse med Danmarks Største Luciaoptog (der finder sted torsdag d. 13. december i Ringe - læs mere her https://www.facebook.com/danmarksstorsteluciaoptog/) har vi valgt at lave Lucia-værkted denne lørdag.

Så kom - store som små - og lav lige præcis den krone (eller hovedbeklædning) du altid har drømt om. Hvis du så skulle have lyst til at vise dit pragteksemplar frem til det store optog d. 13., så er det jo helt vidunderligt - men absolut ikke et must. 

Der er åbent fra kl. 10-13 - og det koster 25 kr. pr. person.

Børn under 12 år i følge med voksne (mor og far skal jo også have lov til at lege med).

Vi glæder os til at se dig.

8. dec. Juleværksted

8. dec. Juleværksted:

​Så skal der laves julepynt og julegaver. Juhuu. Og der er masser af muligheder. 

Vi indretter Tingcentralen med flere forskellige "værksteds-stationer", hvor du bl.a. kan lave træbiler, til/fra kort, flyvende engle, julepynt eller noget helt femte.

Vi håber på at kunne sætte et stort juletræ op ét eller andet sted på Polymeren, og det skal jo pyntes - så måske hvis du laver et ekstra styk julepynt, det kan doneres hertil.

Kom og vær med. Det bliver SÅ mega hyggeligt, julet og helt igennem fantasifuldt. 

Der er åbent fra kl. 10-13 - og det koster 25 kr. pr. person.

Børn under 12 år i følge med voksne (mor og far skal jo også have lov til at lege med).

Vi glæder os.

Lysfest i Årslev søndag d. 2. december

Lysfest i Årslev d. 2. december på Polymeren

Tilmeldning på facebook

https://www.facebook.com/events/303122033870721/

 

 

 

Sognecafe: Julerier og sange - torsdag den 29/11 kl. 14-16

Sognecafe: Julerier og sange. Vi laver juledekorationer til kirke og sognehus, derefter går vi sammen til kirken og pynter op og synger et par fællessange. Derefter: glögg og æbleskiver. Gratis deltagelse, gløgg og æbleskiver 20 kr.

Alle er velkomne!

Foredrag: Mercy Ships - tirsdag 20/11 kl. 19.00 i Sognehuset, Årslev

Foredrag om kirkeligt nødhjælpsarbejde fra hospitalsskib.

Gratis entré, kaffe og kage 20 kr.

HVAD BLEV DER AF DEN GAMLE TOGFÆRGE?

Mange kan huske den velfortjente pause og DSB-kaffen inden Storebæltsbroen blev bygget. Men hvad blev, der egentlig af den gamle togfærge Dronning Ingrid, som har sejlet tusindvis af danskere frem og tilbage mellem Korsør og Nyborg? På ellevte år fungerer hun som hospitalsskib i Vestafrika og sejler under navnet Africa Mercy, der drives af hjælpeorganisationen Mercy Ships.
En frivillig, der har arbejdet om bord på skibet, holder foredrag. Her kan du høre om livet på og omkring hospitalsskibet. Mercy Ships deler billeder og viden om sygdomme, som vi ikke kender til – men også om håb og helbredelse.

Mercy Ships bygger på de kristne værdier og arbejder hovedsageligt i Vestafrika. Alle om bord på skibet arbejder frivilligt og ulønnet. Organisationen tilbyder gratis lægehjælp, operationer og andre sundhedsydelser til tusindvis af mennesker uden skelen til religion, race eller køn. Mercy Ships videreuddanner også lokale faggrupper i blandt andet sikker kirurgi, forebyggelse af sygdomme og bæredygtigt landbrug.

Mercy Ships Danmark er 1 ud af 16 landekontorer i den internationale humanitære hjælpeorganisation, der rekrutterer frivillige og indsamler midler til hospitalsskibets virke for nogle af verdens fattigste mennesker. Organisationens arbejde er også i Danmark i høj grad baseret på frivilligt arbejde.

Stille-gudstjeenste i Sdr. Højrup Kirke 15/11 kl. 17.30

En kort, meditativ gudstjeneste, med orgelmusik, salmer, tekstlæsning, stilhed, bøn og velsignelse.

Der vil være stilhed i kirken fra 17.15 med mulighed for lystænding,
samt i forlængelse af gudstjenesten.

En fredelig stund i hverdagen – for alle