Se mere information om reklame banner

Side 1 af 55  > >>

Sognecafé torsdag den 19. september 2019

Sognecafé torsdag den 19. september kl. 19 –  21 i sognehuset: Sangaften – vores organist Julie Brorsen Schmidt står for sangvalg og fortællinger omkring sangene. Deltagere kan også vælge sange. Kaffe/the og kage 20 kr.

 

Viklebilleder for børn - 3. september kl. 15.00

Kom og lav et billede – det er ikke indviklet!

I anledning af Nordic Craft Week inviterer Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Fyns Væve- og Textilkreds til en hyggelig eftermiddag, hvor kreative børn kan lave deres egne viklebilleder.

Man behøver ikke andet end garnrester og nogle papstykker for at skabe nogle skønne viklebilleder. De ligger parat på biblioteket. Firkanterne kan sættes sammen og monteres på en plade, så har man et flot billede lige til at hænge op. De farvestrålende mønstre fra viklebillederne kan også bruges til inspiration i nye håndarbejdsprojekter i strik og vævning – eller måske til et mandala-billede.

Gratis uden tilmelding. Bare mød op!

Sognecafé torsdag den 5. september 2019

Sognecafé torsdag den 5. september kl. 14 - 16 i sognehuset: Foredrag ved Rena Nørskov. “Den schweiziske camino”. Et foredrag med indtryk gennem billeder, fortællinger og tanker om en vej, som er såvel for fødderne som for sindet. Kaffe/the og kage 20 kr.

 

Biblioteket rykker udenfor i hele uge 27

Fortvivl ikke, hvis du når ud til badesøen v. Anes Høj og opdager, at du har glemt noget at læse i. I uge 27 står et lille biblioteksskab klar til fri afbenyttelse i sommervarmen på parkeringspladsen ved badesøen. Bøgerne er doneret af diverse forlag og skal ikke udlånes først, men sæt dem gerne tilbage, når du er færdig med at læse. I uge 28 rejser skabet videre til Faaborg Havnebad.

 

Kirkeløbet 2019 - Årslev Sognehus t/r - lørdag 1/6 kl. 10.00

Kirkeløbet for alle - løbere og gående - en rute på 4,6 km. - start kl. 10.00 ved Sognehuset Gl. Byvej 28 A, Årslev - turen går ad kirkestien, forbi Sdr. Højrup Kirke og ad Lensvej tilbage til Sognehuset. Lidt at spise og en forfriskning efter løbet. Deltagelse er gratis, men der anmodes om tilmelding til: jesperingeman@gmail.com

 

Sang-time i Årslev Kirke torsdag 23. maj kl. 17-18

En sangtime i kirken med nye salmer, fra det nye salmebogs-tillæg '100 salmer'.
Kom og oplev nogle af de nyeste danske salmer. Disse år bliver der skrevet mange nye salmer, af mange forskellige salmedigtere.
Sangtimen er led i et salme-projekt, som løber over hele året i de midtfynske kirker, med en månedlig sangtime på skift mellem kirkerne, og foredrag ved salmedigtere. Man kan frit deltage i enkeltarrangementer. Kom endelig og syng med - fri adgang.

 

Valgaften Tirsdag d. 21.maj kl. 19 - 21


Velkommen til valgaften på Husmandsstedet.


Tirsdag d. 21.maj kl. 19 - 21 kan du møde kandidater der stiller op til valget til Europa Parlamentet samt kandidater der stiller op til Folketingsvalget.


Aftenens hovedemner er: Klima, Velfærd, Danmark i Europa


Du kan møde:
Europa Parlementet:
Henrik Noes Piester- Venstre
Amalie Søgaard Nielsen-Radikale Venstre
Frederik Werner Kronborg-Enhedslisten
Pavia Jacobsen-Alternativet


Folketinget:
Kim Aas- Socialdemokrati
Lene Gessø-Alternativet
Anne Skau Styrishave-Radikale Venstre
Jesper Kiel-Enhedslisten
Jonas Simonsen-Liberal Alliance
Dennis Ørsted Petersen-SF
René Jørgensen-Dansk Folkeparti
Aftenens ordstyrer er Tim Visti fra Fyens Stiftstidende.
Send gerne spørgsmål i forvejen til: schepel@mail.dk


Vi ser frem til en berigende aften.

Stille-gudstjeneste - Årslev Kirke torsdag 16. maj kl. 17.30

En kort, meditativ gudstjeneste, med orgelmusik, salmer, tekstlæsning, stilhed, bøn og velsignelse.

Der vil være stilhed i kirken fra 17.15 med mulighed for lystænding, samt i forlængelse af gudstjenesten.

En fredelig stund i hverdagen – for alle

Pasta-gudstjeneste i Sdr Højrup Kirke torsdag 9. maj kl. 17.00

Børne-gudstjeneste i Sdr. Højrup Kirke, torsdag den 9. maj kl. 17.00 – 17.45
med efterfølgende spisning i Forsamlingshuset, Sønder Højrupvejen 30
kl. 17.45 – 18.30.

Gudstjeneste i børnehøjde – med sang, bøn og fortælling. Spirekoret fra Broskolen deltager og synger nogle af deres sange.

Alle er velkomne, også unge, voksne, ældre – alene eller sammen med nogen. Deltagelse er gratis, tilmelding ikke nødvendig.

Pasta-gudstjenesterne er et tiltag i Årslev og Sdr Højrup kirker. De finder sted ca. en gang om måneden – vi holder dog sommerpause men er tilbage i oktober. Præst, menighedsråd og Borgerforeningen

På tur i forårsskoven den 25. april kl. 13.30

På tur i forårsskoven

Sognecafe torsdag den 25. april kl. 13.30

Vi mødes ved sognehuset kl. 13.30 og kører til Odense, ud til Kohaveskoven, hvor vi mødes med Poul Bjerregaard, som er uddannet skovtekniker, har været naturvejleder i Odense og nu også skriver naturklummer i Familiejournalen.
Vi kører sammen, så hvis I har bil og vil have nogle med i bilen, er det rigtig fint, vi skal nok finde plads til alle.
Gåturen er en rundtur på ca. 2 km. Vi kommer forbi den skovkirkegård, Odense Kommune har oprettet der. Der er ikke nogen grave at se, det er en del af konceptet.

Vi skal se en typisk gammel skov, der bliver dyrket naturnært. Der er et flot flor af anemoner på det tidspunkt. Både hvide og gule. Vi skal også se forskellen på skov, der er urørt af kreaturer og skov, der bliver afgræsset af køer, som man gjorde indtil 1805.

Tag lidt vand/drikkelse med til turen – menighedsrådet har brød med.

NB: der er ingen toiletter på ruten