Hardware til private og erhverv
Clinic Betterlife v/Fyns Hypnose Terapi

Hypnose er en trancetilstand, hvor det er muligt, at få det underbevidste ubevidste sind, til at hjælpe med at løse problemer og skabe muligheder. Det bevidste sind er begrænset, mens det ubevidste sind rummer uanede muligheder. Måske oplever du ind i mellem, at du reagerer mindre hensigtsmæssigt i en eller flere situationer. En reaktion som virker irrationel og som du ikke synes du burde have. Det kan også være du har vaner, som det er svært at komme af med.

Så kan hypnose være løsningen for dig.

Med hypnoseterapi kan vi nemlig finde ind til de tanker og sammenkædninger, som du ikke ved - eller i hvert fald ikke er bevidst om - at du har.

Jeg blev NGH certificeret Hypnoterapeut i november 2015. Siden august 2014, har jeg været certificeret hypnotisør og i juni 2015 tog jeg den anerkendt 4 steps and hypnosis - NO Stress uddannelse, så jeg i dag også er certificert til stressbehandling.

Jeg startede min praksis med hypnoseterapi den 1. februar 2015. I juni 2015 åbnede jeg klinik i Årslev i lækre lokaler, der indbyder til udvikling og forandring.

Vil du gerne vide mere så læs her www.fynshypnoseterapi.dk

Line Straarup Berthelsen

Firma/Forening:
Clinic Betterlife v/Fyns Hypnose Terapi
Adresse:
Stationsvej 77 1. sal.
Tlf.nr.:
60619161
Kontakt Email:
line@fynshypnoseterapi.dk
Hjemmeside:
http://www.fynshypnoseterapi.dk

Kategori:
Erhverv