Hardware til private og erhverv
Husmandsstedet
husmandsstedet640x132-a76a61c2fac9df13e805183c6b6bd2c3.jpg

Vi er stolte over vores lille perle på Midtfyn beliggende tæt ved Davinde og Tarup. Det naturskønne ved og omkring Husmandsstedet danner muligheder for udeliv og aktiviteter tilknyttet huset. Husmandsstedet er let at finde og med kort tidsafstand til større byer og motorvej. Tæt på station.

Husmandstedet er indrettet i en tidligere landejendom beliggende centralt i Sdr. Nærå ved Årslev. Har været i brug som aktivitetshus siden 1987, og danner nogle fantastiske rammer til hygge, formidling og nærvær.

Her kan man komme og lave de aktiviteter man har lyst til. Idéen er, at huset stiller rammerne til rådighed og brugerne selv organiserer aktiviteterne. Husmandsstedet er også dit sted

Det er altså et brugerstyret hus – en brugerstyret forening med en brugervalgt bestyrelse. Denne bestyrelse vælges hvert år i februar/marts på generalforsamlingen, hvor alle medlemmer kan møde op og blive hørt. Husmandsstedet er organiseret som en selvejende institution, der drives af en forening. Kommunen støtter huset med en bevilling, som administreres af bestyrelsen.

Firma/Forening:
Husmandsstedet
Adresse:
Over Bækken 1E
Tlf.nr.:
65992741
Kontakt Email:
huset@husmandsstedet.dk
Hjemmeside:
http://www.husmandsstedet.dk

Kategori:
Erhverv, Foreninger