Aarslev Boldklub

Aarslev Boldklub - en klub med en plan

Planerne for Årslev er store. Der skal i de næste år bygges 500 nye parcelhuse, med dertilhørende ca. 1.500 nye borgere i byen.

Desværre er fritids- og aktivitetslivet i Årslev ikke fulgt med byens udvikling. Og fritids- og aktivitetslivet er endnu mindre fulgt med de fremtidige krav og ønsker brugerne af byen stiller. Firkantet kan det siges, at der i dag stilles de samme krav om aktiveringstilbud og kvaliteten af disse fra borgerne i en ”landsby” som fra borgerne i en storby.

Aarslev Boldklub vil gerne gøre op med begrebet ”landsbyklub” og være klar til de udfordringer, der møder en moderne og fremadrettet idrætsforening i de kommende mange år. Vi vil ikke kun være klar, men vil også tage aktivt ansvar i aktivering af unge og borgere i Årslev.

Derfor begyndte Aarslev Boldklubs nye vision en lun sommeraften i 2009 at tage form. Og mange timer og tanker senere er planerne ved at blive ført ud i livet – blive til virkelighed og dermed danne rammerne om den fodboldklub, der de kommende år skal manifestere sig som de unges foretrukne ”gadehjørne”,

Aarslev Boldklub skal være den klub på Midtfyn, der tiltrækker flest unge fodboldspillere og samtidig er i stand til at holde på de voksne, fordi klubben tilbyder de mest optimale forhold for deres fodboldmæssige og sociale udvikling. Aarslev Boldklub skal ganske enkelt udvikle sig til at være de unges foretrukne ”gadehjørne” – dér hvor alle mellem 5 år og 75 år tager hen, når de skal hænge ud sammen med kammeraterne for at dyrke motionen, det aktive fritidsliv og det givende kammeratskab.

Firma/Forening:
Aarslev Boldklub
Adresse:
Kirkevej 14A
Tlf.nr.:
21813338
Kontakt Email:
Formand@aarslevboldklub.dk
Hjemmeside:
http://www.aarslevboldklub.dk

Kategori:
Foreninger