Se mere information om reklame banner

En kværndrupdrengs erindringer 10. oktober kl. 19.00

I sin erindringsbog "En Kværndrupdrengs erindringer" beskriver Leif Witt sin barndom i 1950’erne og begyndelsen af 1960’erne og udviklingen i Kværndrup. Han fortæller om tiden, der var meget anderledes end i dag. Om en dagligdag i landsbyen, hvor mændene gik på arbejde og tjente pengene, mens kvinderne gik hjemme og passede hus og børn. Og om hvordan dette familiemønster ændrede sig i 1960’erne i takt med, at kvinderne blev udearbejdende.  På Årslev Bibliotek d. 10.10. skal det også handle om et liv uden fjernsyn og telefon og en fritid, hvor børn kunne gå ud af døren og have lov til at udforske verden selv.

Leif Witt har boet i Kværndrup det meste af sit liv. Han blev født i byen i 1948, og siden har han fulgt landsbyens udvikling på tætteste hold. Han har set, hvordan det danske samfund udviklede og ændrede sig radikalt fra slutningen af 1950’erne med øget velstand og mobilitet. Det samme var tilfældet i Kværndrup, men med års forsinkelse i forhold til de større byer.
 
Leif Witt blev opfordret til at skrive sine erindringer af sin søn, og dét, der var ment som fortællinger til den nærmeste familie, endte med at blive udgivet på et forlag.
Der er sikkert mange, der går med et ønske om at skrive deres erindringer. I foredraget vil Leif Witt komme ind på, hvordan han selv startede, og hvordan det ene ord tog det andet.

Leif Witt er uddannet teknisk assistent. I ca. 40 år har han arbejdet inden for det offentlige med administration af natur- og miljølovgivningen.

Entré 25 kr.

Billetter kan købes på https://fmbib.dk/arrangementer/en-kvaerndrupdrengs-erindringer