Hardware til private og erhverv
Midtfyns Bryghus

Midtfyns Bryghus blev stiftet i efteråret 2004, og de første øl kom på markedet i marts 2005. I starten blev øllet brygget på licens fra Skotland.

Da Eddie Szweda overtog ledelsen af bryghuset i november 2006, gennemførte han gennemgribende forandringer for det lille bryggeri i Brobyværk. Produktionen blev ændret, og der blev satset på et nyt og spændende ølsortiment udviklet af bryghuset selv.

Dette har vist sig at være det rigtige tiltag, da selskabet har udviklet sig i en positiv retning lige siden.

I 2007 vandt Midtfyns Bryghus’ Imperial Stout prisen for årets bedste ølnyhed, kåret af de danske ølentusiaster og modtog i 2008 Danske Ølentusiasters regionale ølpris på Fyn.

Igen i 2009 opnåede bryggeriet Danske Ølentusiasters pris for bedste ølnyhed med Chili Tripel.

Allerede året efter – i 2010 – blev hele to af bryggeriets øl nomineret til årets ølnyhed, og igen vandt Midtfyns Bryghus prisen som årets bedste ølnyhed 2010 med den nu forbudte øl Rough Snuff. Det er dermed første gang nogensinde, at et bryggeri har vundet prisen tre gange.

 

I sommeren 2013 flyttede Midtfyns Bryghus fra lokalerne i Brobyværk til større og mere moderne faciliteter i Årslev. Samtidig blev der investeret i nyt bryganlæg, nye gærtanke og ikke mindst et nyt tappeanlæg. Dette har sikret at bryggeriet nu, i langt højere grad, kan efterkomme den stadigt stigende efterspørgsel.

Firma/Forening:
Midtfyns Bryghus
Adresse:
Industrivej 11-13
Tlf.nr.:
63908880
Kontakt Email:
presse@midtfyns-bryghus.dk
Hjemmeside:
http://www.midtfyns-bryghus.dk

Kategori:
Erhverv