Hardware til private og erhverv

Store-legedag med indvielse af Stationsvej.

Kære alle i Årslev – Sdr. Nærå.

Vores by er med i projekt Byens leg, som er et projekt der er støttet af Nordea Fonden. Projektets formål er at fremme legen i byen. I den forbindelse arrangeres der en årlig store-legedag.

Gruppen der arrangerer store-legedag har holdt møde, og armbevægelserne i forbindelse med dette er muligvis blevet lidt store, men faktisk også ret sjove og interessante. Vi har fået den fantastiske idé, at koble store-legedag sammen med indvielse af vores flotte nye Stationsvej.

 Vi har dog behov for flere hænder til at løfte arrangementet. Er det dig?  - din virksomhed eller måske din forening?

Konceptet er på INGEN måde færdig udviklet, så der er alle muligheder for at få en finger med i spillet

Men udspillet lyder nogenlunde sådan her:

Stationsvej lukkes af i en endnu ikke fastsat længde. Eksempelvis fra mellem Overvejen ned til Spar-købmanden. Måske mere afhængig af størrelsen på arrangementet. Dette fordi Stationsvej er blevet renoveret og muligvis kommer til at være kommunens flotteste vej.  Overskriften på legedelen kunne være

Kom ud og leg på vores fine nye vej J

Ud over legen, som også Gerlev Legepark er med i, kunne der foregå alt muligt andet sjovt og festligt – kun fantasien og arbejdskraften sætter grænser – og ja, måske også økonomien.

En af de ideer vi pusler med, er at lave kommunens længste kagebord. Vi drømmer om, at rigtig mange beboere i byen vil bidrage med en kage, men også her mangler vi nogen der vil hjælpe med at organisere det.

D. 3.februarkl. 17.00 samles vi på Husmandsstedet og får et overblik over, hvem der har lyst til at bidrage med en aktivitet – en bod – arbejdskraft eller hvad som helst. Meld venligst tilbage til Mona fra Husmandsstedet, hvis du vil være med -  mail huset@husmandsstedet.dk eller tlf. 65 99 27 41

Vi samles igen d.10. marts, og her skulle vi gerne kunne planlægge dagen, så vi kan få lavet program og plakater.

Store-legedag med indvielse af Stationsvej og andet godt er d. 30. maj kl. 14 – 17